Projekti Foresting

Pjesë e Foresting punon si një bllok i rrjetit për rrjetet sociale, e cila vepron në kuadër të një sistem të decentralizuar i vlerën e drejtë të shpërndarjes.Banka me e mire.
Thelbi i Foresting rrjeti është ofrimin e shërbimeve financiare për të ruajtur përmbajtjen e shpërblime. Kjo do të jetë në dispozicion nëpër dixhital Financave institucioni, Foresting Bankës.Laboratori Foresting.
Përveç kësaj për të mbështetur aktivitetet në Foresting e rrjetit, e ka mbështetjen e komunitetit dhe aktivitetet e marketingut të krijuesit përmbajtje.Ndërfaqe të përdoruesit.
Qëllimi i Foresting është për të ofrojnë përdoruesve me një të përshtatshëm dhe user-friendly shërbim që është intuitiv dhe jo problematike konceptuale shërbimit të thjeshtuar monedhë shkëmbimi.
Foresting gjithashtu i lejon përdoruesit për të shtuar vlerë në përmbajtjen e tyre duke u ofruar atyre një të konvertimit të siguruar platformë për të paguhen në këmbim.Përmbajtja mbështetje.
Kur duke përdorur blockchain pyllezime siguron përdoruesit me teknologjinë më të mirë për të shkarkuar ose ngarkoni ndryshme përmbajtja e përbërësve në një mënyrë seamless të zgjedh device.
PYLLI i Bankës është përgjegjës për mbështetjen financiare për shërbime të kërkuara nga përdoruesit e faqes që krijojnë përmbajtje në PYLL të rrjetit. Kontributi i platformës pjesëmarrësit do të vlerësohen në bazë të një krejtësisht të re të vlerësimit të modelit të dhënë nga PYJORE të Bankës. Anëtarët e rrjetit do të jetë i pajisur me të ndryshme të shërbimeve financiare në varësi të nivelit të kontributit në platformë. Dhe theksi do të jetë në cilësinë e përmbajtjes, e jo në maksimumin e trafikut, siç është bërë zakon të vjetër të mediave sociale. Përdoruesit do të jetë në gjendje për të përmirësuar tyre ratings kreditit, thjesht duke krijuar përmbajtje, duke komentuar, duke sjellë ndonjë dobi të komunitetit.
FORESTING LABORATOR objektive e laboratorit është për të krijuar infrastrukturën e nevojshme për rrjetin FORESTING. Ky është një lloj i shkëputur hapësira me të gjitha pajisjet e nevojshme për të krijuar përmbajtje (kamera, microphones, burime të lehta, folësit). Kjo ka për qëllim bashkimin e komunitetit dhe për të krijuar një ambient të rehatshëm për kreativitet. Kështu, askush tjetër nuk do të duhet të heqin dorë krijimin e përmbajtjes, për shkak të mungesës së hapësirës ose të pajisjeve për të krijuar përmbajtje.
E ekosistemit PYJOR është e ndryshme dhe të mjaftueshme për integrimin e njerëzve stilin e jetesës, dhe kjo do të lejojë që ata të ndikojnë në përmbajtjen e në çdo kohë me anë të ndonjë pajisje.Të sigurisë dhe privatësisë.
Një aspekt kritik i blockchain teknologjisë është natyra e decentralizuar e sistemit. Ky funksion ofron mbrojtjen më të mirë dhe privacy për përdoruesit, sepse nuk ka asnjë entitet që kontrollet e operacionit.
FORESTING është projektuar për të siguruar përdoruesit me një të thjeshtë dhe të përshtatshëm të shërbimeve, si në tradicionale platformat e rrjeteve sociale dhe në ofrimin në kohë reale të transaksioneve. Platforma synon gjithashtu të sigurojë një intuitive të shërbimit për përdoruesit, dhe jo një shërbim që kërkon atyre që të njohin konceptet komplekse si "blockchain teknologji" dhe "cryptocurrency". FORESTING ofron një re e ekosistemit që integron e njerëzve të jetesës dhe të ardhurave në një app celular. Njerëzit do të jenë në gjendje të qetë të shkruani komente dhe për të dërguar mesazhet.Ekipi i projektit është vazhdimisht futur të re dhe moderne të inovacioneve, si dhe të marrë pjesë aktive në konferenca dhe prezantime të ndryshme.Këtu unë do të doja të theksohet se në mesin e të partnerëve të projektit - e tillë të mirë-njohur, kompanitë si Google, Bibox, Sony, e cila tregon një reputacion të lartë të projektit. Rrjetet kanë mbledhur një auditori të madh, që tërheq më shumë dhe më specialistë të fushave të ndryshme.
Përdoruesit janë në mënyrë aktive duke përdorur rrjetin e për të punuar. Shumë njerëz të ndryshuar punë përmes rrjeteve sociale, kompanive të gjetur të punësuarit, të disa grupeve të specialistëve kanë tërësisht të transferohen tyre profesionale aktivitete atje. Foresting është një celular të shërbimit për rrjetet sociale bazuar në blockchain teknologjisë. Në këtë platformë, përdoruesi është i pajisur me të gjitha gjërat e nevojshme.Pyll të rrjetit do të jenë në dispozicion për të gjithë, pa nevojën për njohuri të para të cryptocurrency apo bllokimin. Koncepti i ri përfshin krijimin e një rrjeti platformë që do të lejojë që përdoruesit të kuptojnë vlerën e përmbajtjes së krijimit.

Lidhjet:
Website: https://foresting.io/
Whitepaper: https://forestingnetwork.com/whitepaper/FORESTING_Whitepaper_Eng_Ver.0.92.pdf?ver0.2
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4932181
Twitter: https://twitter.com/foresting_io
Telegram: https://t.me/foresting_global
Facebook: https://www.facebook.com/forestingHQ/
Autori:
Bitcointalk username: Renadela
Bitcointalk profile url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2425453

icoforesting
5
0.067 GOLOS
0
В избранное
renadela
На Golos с 2018 M10
5
0
Комментарии (0)
Сортировать по:
Сначала старые
Зарегистрируйтесь, чтобы проголосовать за пост или написать комментарий
Авторы получают вознаграждение, когда пользователи голосуют за их посты. Голосующие читатели также получают вознаграждение за свои голоса.