Projekti Icovo

Sot ne të gjithë e dinë në lidhje mashtruese, ICO-projekteve. Këto projekte të dëmtojë seriozisht zhvillimin e crypto botë, sepse ata të minojë besimin e investitorëve. Megjithatë, përparësitë e blockchain teknologjitë janë të dukshme, dhe kalimi në jetën tonë, është e pashmangshme.
ICOVO është një shkallë të gjerë global standard të gjeneratës së fundit për ICO-platforma. Projekti jo vetëm që nuk do të na mbrojë nga mashtrimet, por edhe do të kontribuojë për vendosjen e zgjidhjeve të reja në fushën e lidhur me blockchain. Objektivat kryesore të projektit: për të mbrojtur investitorët nga mashtrimi, për të rritur shkallën e besueshmërisë, si dhe për të zgjeruar aftësitë e pjesëmarrësve në crypto tregut.
Në kuadër të sistemit krejtësisht unik zgjuar kontratës së DAICOVO e vet të zhvillimit do të punojë, e cila është e bazuar në konceptin e DAICO. Platforma na ofron një decentralizuar zgjidhje që duhet të na mbrojë nga mashtrimet.
Ekipi i këtij projekti ka një përvojë të gjerë në fusha të tilla si blockchain teknologjisë, Financave, marketingut dhe shumë të tjerë. Më lejoni të tregoj disa anëtarë të rëndësishëm të ekipit. Akihiro Yamasa është bashkë-themelues dhe drejtor Ekzekutiv. Për më shumë se dy vjet, ai ka qenë i studiuar blockchain teknologji dhe ka një përvojë të gjerë në krijimin e ndryshme për projekte të reja. Iwao Sasaki është shefi projektuesi të kompanisë. Që nga 25 vite që punon në media të ndryshme, gjithashtu ka 20 vjet përvojë në planifikim, menaxhim dhe menaxhimin e faqes dhe të tjera media interaktive burimeve. Masahiko Kumada është bashkë-themelues dhe zyrtari kryesor financiar. Ai ka përvojë pune me shumë të suksesshëm startups si një Menaxher. Shtatëmbëdhjetë vjet më parë, ai themeloi financiare zyra për planifikim Vendin e Parë Co Ltd. Yoshikazu Nishimura është gjithashtu bashkë-themelues, sistemet arkitekt dhe bashkë-shefi teknike zyrtar. Bachelor në matematikë dhe master në kompjuterike të biologjisë molekulare, gjithashtu, ka një karrierë të suksesshme në suksesshëm risi projekteve.

Në kuadër të platformës, transparent dhe të sistemit të vlerësimit do të punojë për: historik i aktivitetit në sferën sociale do të studiohet. rrjetet plotësimin e informacionit në GitHub. Gjithashtu, sistemi do të monitorojë zbatimin e përcaktuara në hartat e rrugëve. Krijuesit e projektit të përdorni IPFS teknologjisë, krijuar posaçërisht për të mbrojtur kundër plagjiaturës nga pjesa teknike. Në sajë të sistemit, investitorët do të jetë gjithmonë në gjendje për të kontrolluar të gjitha fazat e ICO-së.
Bazuar në analizimit të të dhënave, investitorët do të jetë gjithmonë në gjendje për të votuar për tërheqjen e investimeve në kohë. KYC procedurë vlen për të dy depozituesit dhe krijuesit. Kjo rrit sigurinë. Pas të gjitha, ajo nuk është sekret se në fushën e crypto investimet e sigurisë është gjëja më e rëndësishme. Identifikimin e financiare partnerët do të duhet të ndodhin vetëm një herë. ICOVO do të ofrojnë të dhëna për të ICO-pronarët.
Projekti e paraqitur një hartë rrugore të plotë të ngjarjeve të ndryshme, e cila është e pikturuar deri në tremujorin e tretë të 2019. Në tremujorin e parë të vitin 2018, filloi puna në këtë projekt, ICO një platformë ishte e zhvilluar edhe me hyrje të veçantë përshtatshëm intelektuale, kontrata quhet DAICOVO. Përveç kësaj, puna është kryer në hapjen e korporatave të internetit dhe shpërndarja e njoftimeve për shtyp në Zvicër, Singapor dhe Japoni, dhe përgatitjet për shitje publike të projektit argumentet filloi. Në tremujorin e dytë të vitin 2018, procedura e regjistrimit në listën e bardhë me kalimin e verifikimit dhe të mëtutjeshme publike, shitja e argumentet filloi. Lansimi i aplikacionit Icovo version 1.0.0, i cili u shfaq në lokal portofolin dhe pult. Ngjarje të ndryshme janë mbajtur edhe në Zug, Tokio dhe Singapor. Në tremujorin e tretë të të njëjtit vit, një private token shitje do të zhvillohet, vendi do të jetë nisur icovo.net një version të ri të aplikimit do të dalë me futja e karakteristika të reja. Në tremujorin e katërt të 2018, Web-versionin 1.2.0 do të zbatohen, si dhe aplikimi version 1.2.0, në të cilat funksioni i decentralizuar token e këmbimit do të shfaqet. Atje do të jetë gjithashtu një hapjes së një bashkë-hapësirë pune për inovative blockchain startups, e cila do të hapet në Zug dhe Zvicër. Në tremujorin e parë të 2019, ICO-ja e shërbimeve mbështetëse, ICOVO 1.2.1 web version, ICOVO version 1.2.1 dhe DAICOVO version 1.2.1 do të jetë nisur. Në tremujorin e dytë të 2019, do të ketë një hapje e coworking hapësirë në Tokio, si dhe në fund të gjashtë-muaj bllokimin e argumentet dhe shpërndarjen e bonuse në formën e dhjetë për qind. Më në fund, në tremujorin e tretë të 2019, projekti do të fillojë të globalize, dhe të përhapen në mbarë botën.

Lidhjet:
Website: https://icovo.co/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4468796.0
Whitepaper: https://icovo.co/whitepaper/20180831_wp_service_en.pdf
Twitter: https://twitter.com/ICOVOCO
Telegram: https://t.me/icovoco
Facebook: https://www.facebook.com/icovoco/
Autori:
Bitcointalk username: Renadela
Bitcointalk profile url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2425453

icoicovo
4
0 GOLOS
0
В избранное
renadela
На Golos с 2018 M10
4
0

Зарегистрируйтесь, чтобы проголосовать за пост или написать комментарий

Авторы получают вознаграждение, когда пользователи голосуют за их посты. Голосующие читатели также получают вознаграждение за свои голоса.

Зарегистрироваться
Комментарии (1)
Сортировать по:
Сначала старые