Projekti Loligo

Loligo dëshiron për të ndrequr situatën në ICO crowdfunding duke krijuar një decentralizuar platformë për ICO-në, e cila është një e drejtë, peer-to-peer dhe blockchain-bazuar platforma që do të jetë në gjendje për të mbrojtur investitorët ' të drejtat dhe investimet e tyre nga keqpërdorimi i mbledhur fonde nga projekti themeluesit dhe anëtarët e ekipit. Kjo do të jetë e mundur në sajë të përdorimit të zgjuar e kontratave, të cilat gradualisht do të lirojë fondet e mbledhura në pajtim me afatet kohore të projektit.
Koha e kapitalizmit ka ndryshuar thellë ekonomike globale model. Nevoja për kapitalizimin e ka bërë të biznesit varet drejtpërdrejtë nga tradicionale financimit: burimet personale, të bankave, të kapitalit, shitjet dhe të engjëjve të biznesit. Internet revolucionit lejohet të projektit sponsorët për të futur mënyra të reja të fondeve, dhe një koncept të ri ishte lindur: crowdfunding. Crowdfunding është një proces që zakonisht është organizuar nëpërmjet një faqe interneti dhe të promovohet nëpër rrjete të ndryshme sociale. Kjo ju lejon të ndërmarrësve për gjetjen e fondeve për projekte nga mbledhja e investimeve direkt nga individët. Në vend të kësaj, përfitimet, zbritje ose kontributet në kapitalin e autorizuar janë ofruar. Pasi që bankat nuk janë më vetëm me pronarët e mjeteve dhe të kapitalit, projektet janë të ngjarë të zbatohet më lirshëm. Në praktikë, kjo ndodh përmes platformave apo të besuar të palëve të treta të tilla si fushatë kickstarter, i cili është përgjegjës për mbledhjen e fondeve dhe garanton detyrimet e palëve të ndryshme.
Loligo është një platformë revolucionare që siguron mbarëvajtjen e ICO-së në sajë të reja të shahut të kontratave të lidhura dhe nën kontrollin e pjesëmarrësve. Loligo lejon për të dyja të bazuara në komunitet dhe të centralizuar afrohet, ndërsa maksimizimin e përfitimeve. Në praktikë, kjo është një cryptocurrency bazuar në një burim të hapur publik blockchain, të menaxhuara nga një kompani që vepron si përfaqësues ligjor.

Loligo shënues është extractable dhe ekologjikisht miqësore që konsumojnë pak energji në krahasim me të tjerët për shkak të dyfishtë të minierave. Minatorët do të jetë në gjendje për të shitur shenjat më të njohura cryptocurrency shkëmbimeve, dhe ICO-ja investitorët do të jetë në gjendje të përdorin ato për të marrë pjesë në mbledhjen e fondeve, duke përfshirë ato që lidhen me ICOSafe program. E Loligo platformë është burim të hapur me një sërë shumë shërbime për të nxitur qeverinë miratimit të ICO-së.
Pas shfaqjes së cryptocurrencies, crowdfunding fituar një format të ri: ICO-ja (fillestar monedhë ofruar). ICO-ja është një fondeve metodë që përfshin lëshimin e shenjë në një blockchain në mënyrë të pavarur nga një i besuar palës së tretë. Në këtë rast, Blerësi nuk ka të ndarë në kompani, por një shenjë që do të lejojë atë për të përdorur shërbimin menjëherë pas zhvillimit të produktit final, me shpresë se kostoja e saj do të rritet për shkak të kërkesës. ICO-ja ka disa pamohueshme rreziqe, sepse projekti në vetvete nuk është i imunizuar nga një e keqe të ardhmen ose të menaxhimit të dobët. Ka shumë mashtruese projekte në blockchain. Ne kemi nevojë për një zgjidhje që do të ndihmonte në reduktimin e rreziqeve në blockchain startups.
Loligo është një decentralizuar blockchain platformë për nisjen e ICO-së. Projekti është një e drejtë, peer-to-peer platformë burim të hapur. Blockchain zbaton zgjuar kontratat për të lejuar faza lirimin e fondeve të grumbulluara për ICO-në.
Loligo është një decentralizuar platformë për mbrojtjen e investitorëve. Siç e thashë, bota është e sunduar nga biznesi dhe i çdo biznesi kërkon të fillojë-up kapitalit. Çdo projekt ka vet nevojat financiare dhe kënaqësinë e tyre varet nga kryeqyteti. Kapitali mund të përbëhet nga fonde personale, borxhet, investitorët e kapitalit, etj. Në sajë të Internetit revolucionit, e cila mundëson sipërmarrësit për të futur mënyra të reja për të tërhequr kapitale, ky lloj tërheqje është quajtur crowdfunding.

Lidhjet:
Website: https://loligo.co/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4847741.0
Whitepaper: https://loligo.co/assets/doc/LOLIGO-EN-V0.68.pdf
Twitter: https://twitter.com/Loligo_co
Facebook: https://www.facebook.com/loligo.co
Telegram: https://t.me/loligoico
Autori:
Bitcointalk username: Renadela
Bitcointalk profile url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2425453

icololigo
4
0.080 GOLOS
0
В избранное
renadela
На Golos с 2018 M10
4
0

Зарегистрируйтесь, чтобы проголосовать за пост или написать комментарий

Авторы получают вознаграждение, когда пользователи голосуют за их посты. Голосующие читатели также получают вознаграждение за свои голоса.

Зарегистрироваться
Комментарии (0)
Сортировать по:
Сначала старые