Ida - Digitize aset estate dina platform Ida, gabung hiji ékosistem bisnis thriving

The IDAasset digitization ékosistem (Ida ékosistem) baThe IDAasset digitization ékosistem (Ida ékosistem) bakal ngajalankeun anu digitalisation tina ékonomi nyata, maké hiji modél bisnis asset digitization inovatif anu ngagabungkeun téhnologi blockchain, intelegensi jieunan (AI), nu Internét tina Hirup (IOT) téknologi, pembiayaan data-disetir, sarta robot mobile , The Ida ékosistem nyandak thedata mun sabenerna mangrupakeun aset kalawan hak kapamilikan digital ditingkatkeun dina blockchain nu. Dina waktu nu sarua, itincreases nu konektipitas na sirkulasi aset nyata, ngaliwatan nyieun hiji "Internét tina sagalana" nu promotesdigitalisation tina ékonomi nyata. The Ida ékosistem nyadiakeun solusi asset digitization perusahaan tur pungsi ngawangun ekosistem thriving pikeun exchanging sadayana aset estate mumpuni.

Ihtisar téhnologi

✅Blockchain Téhnologi

A blockchain mangrupakeun ledger disebarkeun sarta immutable ngurusan leuwih hiji eer-to-peer (P2P) jaringan online énkripsi. Transaksi anu diverifikasi ku mékanisme konsensus disebarkeun di sakuliah tempat ngumpulna di jaringan nu sateuacan data dirékam dina struktur ranté noneditable. ledger téhnologi novél ieu Achieves duanana kaamanan gede tur transparansi. Transaksi anu réngsé Nurutkeun kana kontrak pinter nu dieksekusi ku Aksara otomatis, ditangtayungan jeung enkripsi data, sarta diverifikasi ku disebarkeun pamilon dina jaringan. Dina panggih, blockchain a secures informasi dina database ngaliwatan ngabogaan transaksi diverifikasi ku pihak bebas sakuliah jaringan. Kontras jeung basis data disebarkeun saméméhna, hiji Distinguishing blockchain boga ciri di handap ieu:

➡️Decentralised "trustless" transaksi: nyandak interaksi aman antara pihak tanpa peryogi pikeun perantara pihak-katilu langsung atanapi pangawasan. Ieu greatly Ngurangan atawa eliminates résiko urus.

pamaké ➡️Authorised: pamaké gaduh kadali pinuh leuwih data na Harita transaksi maranéhanana.

➡️High-kualitas data: ngarojong leuwih lengkep data sareng konsistensi gede; anu mangrupa moreinstantaneous, akurat tur sacara lega diaksés.

➡️Durability, reliabiliti na resilience: jaringan desentralisasi hartina euweuh locus tunggal kerentanan, ku kituna precluding serangan jahat.

➡️Transparency na permanence: Ku nyoplokkeun kedah pikeun otoritas pihak-katilu, pamaké anu assured yén transaksi bakal dieksekusi reliably Numutkeun kontrak silih.

➡️Simplification tina ekosistem teh: Kaasup unggal urus di ledger publik Ngurangan inconsistencies na Complexities ngajaga sababaraha sét rékaman.

transaksi ➡️Rapid: transaksi Inter-bank tiasa nyandak sababaraha poé keur ngolah jeung finalisasi; utamana tunduk luar jam set bisnis.

➡️Low waragad urus: Ku lantaran struktur desentralisasi anak, téhnologi blockchain Ngurangan atawa eliminates waragad transactional pakait sareng perantara pihak-katilu.

Aset digital

Aset Digital bisa ngawengku sipat web, aplikasi, program, kode program, dokumén digital, foto, media, cryptocurrencies, alamat surélék tur susuratan na, rekening média sosial jeung eusina, jasa awan, data sareng nu sanesna. Ti hiji sudut pandang ékonomi, hak-hak kapamilikan digitization asset diwangun ku jalan ngarobah kana format kode biner nu bisa transacted dina kahirupan sapopoé atawa operasi komérsial.

Visi pikeun Ida

Platform asset digitization of Ida téh pasaran global, nulungan Panyekel asset na investor ngagunakeun tokenisation pikeun ngarobah jeung sumber bursa digitized leuwih blockchain nu.

Panyekel -Asset bisa nyieun tur Harita tawaran tokens sekundér sorangan, kukituna nambahkeun nilai ka aset.

-Consumers di ékosistem bisa tukeur tokens mun Transact aset sakuliah kategori asset.

Berpotensi -Ecosystem pamilon tiasa nampi insentif ngaliwatan milu dina transaksi.

kaunggulan konci

ékonomi global

Loba pausahaan kudu sababaraha ibukota finansial pikeun hasil ngamekarkeun Harita strategi maranéhanana. pausahaan sapertos anu bisa ngajalankeun rupa proyek di alam nyata. Tapi Harita pausahaan ieu teu boga kamampuhan pikeun lakonan hal nu sarua di dunya digital. Pamekar geus nyieun platform Ida keur kaperluan ieu. Éta rék ngaktipkeun Harita pausahaan ieu pikeun mindahkeun ibukota ka pasar digital anyar, dimana pausahaan baris ngajalankeun proyek anyar. Ogé, pausahaan bakal tiasa ngamimitian usaha tanpa pangaweruh husus. Jieunan AKAL jeung aset digital bakal mantuan éta adaptasi leuwih gancang.

Pilihan pangalusna pikeun ngembangkeun parusahaan

Pamaké tina platform Ida ogé bakal boga kasempetan ngagunakeun Harita finances maranéhanana bijaksana.

Pausahaan bakal tiasa mendakan solusi optimal pikeun pamakéan duit haratis alatan kanaékan bertahap sahiji dina popularitas Harita produk jeung jasa maranéhanana. Klién tina platform bakal bisa asupkeun pasar dunya tanpa masalah. Kabéh aset bakal dipaké epektip tur alesan. Ogé, pausahaan leutik estu tiasa ngajawab loba Harita masalah maranéhanana yén teu masihan aranjeunna kasempetan pinuh ngamekarkeun di pasar modern. Ayeuna ulasan masalah ieu di antarana: pamakéan teu asup kaakal ibukota, kurangna pangalaman tina interaksi jeung konsumén anyar jeung produk, kitu ogé sebaran buta huruf duit haratis.

dampak industri

Aya henteu jasa dina pasaran ka tanggal nu ngidinan digitization timely tur aman aset. Platform Ida Harita ieu Nyadiakeun kamampuhan pikeun pamaké na. Sakabéh éta bakal tiasa digitize Harita aset sorangan, kukituna mindahkeun Harita pausahaan maranéhanana ka pasar anyar di spasi digital. Pikeun meunangkeun push kuat dina ngembangkeun Harita parusahaan maranéhanana, pamaké ogé bisa nyandak kecap injeuman cryptocurrency. Ieu ukur nyokot sababaraha menit pikeun nyieun aplikasi injeuman. Sarat injeuman bakal lemes pisan jeung nguntungkeun. Blockchain jeung kontrak pinter dina kasus sapertos meta salaku guarantor gawé babarengan. Kabéh kaunggulan ieu bakal ngidinan pausahaan keur Saeutik demi saeutik ngamekarkeun sarta manggihan loba kasempetan di pasar lengkep anyar.

Ida Tokens

Ida tokens bakal dipaké salaku unit bursa antara anggota ékosistem Ida. Tujuan ngawanohkeun hiji token Ida geus nyadiakeun cara aman tur merenah pembayaran sarta pakampungan antara berinteraksi pamilon anu di hiji ékosistem dina ekosistem Ida.

Bari MRT nyaéta ngagambarkeun digital aset riil sarta biasa equity dina ekosistem Ida. Sanajan kitu, dina raraga sabenerna ngawenangkeun sebaran aset on platform digital, éta Dipikabutuh keur nyieun format baku keur transaksi di média. Token Ida solves masalah sirkulasi pikeun MRT, anu mana ngagambarkeun kategori asset béda.

Ida tokens bakal dipaké dina cara di handap ieu:

Nyadiakeun basa téhnologis sarta ngajaga MRT.

Nyadiakeun solusi téhnologis sarta mékanisme pamayaran kanggo pelepasan ti MRT.

Salaku pembayaran ti waragad mindahkeun ka pasar MRT.

Salaku sumberdaya komputasi diperlukeun pikeun transaksi.

Salaku biaya SDM komputasi dihakan.

Salaku unit bursa pikeun ngukur na Mayar pikeun jasa.

Wasta Sale token anu hirup!

http://www.ida.im/static/en_join.html

Website: http://www.ida.im//

Araya: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5050141.msg46877587#msg46877587

Bodas Paper: http://www.ida.im/static/files/en_whitepaper.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/idachain/

Twitter: https://twitter.com/IDAchain2018?lang=en

Telegram: https://t.me/IDA_official

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC57k6_ng48vE35BSfnrmfbw?view_as=subscriber


Profil abdi Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=967390

ETH: 0x32109d35e5fF98448b149466638EDbe4Bfda3075

ida
10
0.172 GOLOS
0
В избранное
peterbaench
На Golos с 2018 M11
10
0

Зарегистрируйтесь, чтобы проголосовать за пост или написать комментарий

Авторы получают вознаграждение, когда пользователи голосуют за их посты. Голосующие читатели также получают вознаграждение за свои голоса.

Зарегистрироваться
Комментарии (4)
Сортировать по:
Сначала старые